Zájezd do Hotelu Hunguest Bük – Bükfürdő / Maďarsko.

Zájezd do Hotelu Hunguest Bük – Bükfürdő / Maďarsko.

Ve dnech 30.5. – 2.6. 2024 pořádá ZO OS ECHO BorsodChem MCHZ autobusový zájezd do termálních lázní Hunguest Bük.

Nově zrekonstruovaný hotel (bývalý Répce) je propojen s termálními lázněmi krytou chodbou. Nově je místo hotelového Wellness ostrova k dispozici fitness centrum, sauny (finská, infračervená a parní kabina). Kryté lázně a koupaliště s léčivou termální a pitnou vodou se rozprostírají na 13 ha a jeho vodní plocha je více než 5 000 m2. Komplex s 27 bazény očekává návštěvníky po celý rok, aby zde léčili a zregenerovali své tělo. Svět sauny v zážitkové části lázní je za příplatek. Klimatizovaná restaurace k podávání jídel formou bufetu, nabízí maďarskou, mezinárodní kuchyni, vegetariánská jídla. Lobby bar nabízí různé druhy káv, koktejlů, salátů.

Pro ZO OS ECHO BorsodChem je rezervováno 25 dvoulůžkových pokojů . Kompletní seznam účastníků  bude uzavřen 29.3.2024 a pokud má ještě někdo zájem o tento zájezd , může se přihlásit u předsedy ZO.

Bukfurdo bazén

Vložil(a): Pavel Hochmuth dne 2024-03-18 08:24:55