ELEKTRONICKÁ ČIPOVÁ KARTA SAREZA.

ELEKTRONICKÁ ČIPOVÁ KARTA SAREZA

Využijte výhodnou nabídku a pořiďte si Elektronickou čipovou kartu SAREZA.

Automaticky získáváte slevu 10 % na většinu služeb v areálech SAREZA. Elektronická čipová karta funguje obdobně jako bankovní platební karta pro bezhotovostní platbu. Čipovou kartu si můžete zakoupit a nabít na pokladnách v areálech SAREZA nebo na INFOCENTRU!!! společnosti. Kartě neublíží voda ani škrábance, je však citlivá na elektromagnetické pole, elektrické výboje a nadměrné mechanické ohýbání. Vaše elektronická čipová karta je přenosná a bez časového omezení. Ke koupi karty nepotřebujete žádné doklady a je Vám vystavena na počkání. Vaše karta je chráněna proti neoprávněnému užití. Při ztrátě nebo odcizení si můžete kartu zablokovat na kterékoliv pokladně na základě sdělení předem zvoleného hesla a kredit převést na kartu novou. Pokud ztracenou kartu opět naleznete, můžete požádat o její odblokování. Z bezpečnostních důvodů však její odblokování musíte provádět osobně, a to na středisku, kde byla karta zablokována. V případě, že je areál v tu dobu uzavřen, nebo si již nepamatujete, kde byla blokace prováděna, přineste kartu na pokladnu kteréhokoliv areálu, a my Vám do 14 dnů kartu odblokujeme a předáme.

Sleva 10 % na služby

Zakoupením elektronické čipové karty si založíte virtuální účet, ze kterého postupně hradíte služby a automaticky získáváte na služby v našich areálech slevu 10%. Cena za zakoupení elektronické čipové karty je 50 Kč a minimální vklad na čipovou kartu je 200 Kč. Následně pak můžete nabít na jakoukoli částku, vždy však minimálně 200 Kč. Po vyčerpání finančního kreditu si nezapomeňte vaši čipovou kartu znovu nabít. Po zakoupení je karta nevratná a vložený kredit nelze vybrat v hotovosti.

Jak kartu nabít?

– hotově, platební kartou (mimo Ozdravné centrum Ještěrka, Rehabilitace Krytého bazénu v Porubě a Multifunkční areál)
– dárkovým poukazem – udělejte radost svým známým, zaměstnancům, rodinám. Na pokladnách našich areálů můžete zakoupit dárkové poukazy pro dobití čipové karty v hodnotě 300 Kč, 500 Kč a 1.000 Kč.
– vybranými poukazy
– prostřednictvím objednávek společností Benefity a.s., Benefit Management (objednávky vytvoříte v uživatelském účtu na webových stránkách partnera).

V případě, že na kartě máte 10% slevu, na kterou má nárok ten, kdo nabíjí hotově nebo platební kartou, a chcete si čipovou kartu dobít poukazy nebo prostřednictvím objednávek společností Benefity Management s.r.o. a BENEFITY a.s., musí Váš finanční limit na kartě klesnout pod částku 100 Kč. Poté bude možné nabít čipovou kartu poukazy nebo prostřednictvím objednávek společností Benefity Management s.r.o. a BENEFITY a.s. To platí i v opačném případě. Při nabití poukazy nebo prostřednictvím objednávek společností Benefity Management s.r.o. a BENEFITY a. s., není poskytnuta sleva.

Na co mohu kartu využít?

Krytý bazén Ostrava-Poruba:
plavání (venkovní i vnitřní areál), saunové centrum, solární studio, masáže, vakové uhličité koupele, jednorázový vstup do fitness centra.

Vodní svět!!!:
plavání (venkovní i vnitřní areál), sauna, masáže, wellness, parní lázně, použití parkoviště, solární studio, jednorázový vstup do fitness centra.

Multifunkční areál Ostrava-Poruba:
veřejné bruslení, pronájem ledové plochy, půjčovné bruslí, badminton.

Letní koupaliště Ostrava-Poruba:
plavání, minigolf a veškeré další služby z nabídky placených služeb tohoto areálu mimo parkovné a tenis.

Vodní areál Jih:
plavání, použití šatních skříněk, veškerá sportoviště a další služby v areálu.

Sportovní areál Poruba:
veškerá sportoviště.

Ozdravné centrum Ještěrka:
plavání, sportovní hala, masáže, sauna

In-line park:

tenisové kurty.

Rehabilitace:

klasické a baňkové masáže.

Vložil(a): Pavel Hochmuth dne 2020-01-08 09:40:03
Aktualizoval(a): Pavel Hochmuth dne 2020-01-08 09:44:09